Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites Search
Home > Postkort fra Struer. > Bryggergade

Bryggergade1.jpeg
37 viewsJulepostkort af en herlig vinterdag med familien Buchholtz foran deres kendte ville i bunden af Bryggergade i Struer, Kortet er sendt den 21. december 1936 fra Struer til Humlum.
Porto: 10-øre orange bølge og julemærke.
Bryggergade2.jpeg
34 viewsOlga og Johs. Buchholtz foran der ejendom i bunden af Bryggergade, kortet er ikke sendt.
Bryggergade3.jpeg
34 viewsOlga Jagd og Johs. stiller op foran huset til fotografering sammen deres dejlige hund, kortet er ikke sendt.
Bryggergade4.jpeg
35 viewsBuchholtz´s hus i Bryggergade, fam er klar til fotografering, i h-hjørne har et par af gadens drenge "sneget" sig med, kortet er ikke sendt.
Bryggergade5.jpeg
36 viewsLimfjords digteren Johs. Buchholtz med sin hustru Olga i deres smukke have, kortet er sendt den 14. januar 1936 fra København til Valby.
Porto: 10-øre orange H.C. Andersens mindeudgave, har godt stempel.
Bryggergade6.jpeg
39 viewsFamilien Buchholtz i deres dejlige have talende om deres mange planter og blomster, kortet er sendt den 5. maj 1920 fra Struer til Vejle.
Porto: 2 stk. 5-øre grøn Christian X --med fint stempel.
Bryggergade7.jpeg
42 viewsJohs. Buchholtz i sit arbejdsværelse i samtale med hustruen Olga Jagd i haven, familien var meget glad for deres idylliske have i Bryggergade, kortet er sendt den 3.juni 1945 fra Struer til Esbjerg.
Porto: 10-øre grøn Christian X.
Bryggergade8.jpeg
42 viewsBuchholtz´s ejendom i Bryggergade inden den store græsplade blev anlagt og stakittet flyttet flere meter mod syd, korte er ikke sendt.
Bryggergade9.jpeg
44 viewsUdsigten fra Balkonen på Struer Gymnasium udover Bryggergade og Søndergade, vinkelhuset midt på kortet er "Axelhus" på hjørnet af Bryggergade og Jernbanegade. Lige bagved ses P. Chr. Poulsens ejendom Tranbergs Minde, kortet er sendt den 13. oktober 1927 fra Struer til skolen i Tim Kirkeby.
Porto: 10-øre grøn bølge.
Bryggergade10.jpeg
42 viewsBuchholtz villa set fra Struer Museum. Huset er idag en del af Struer Museum og det idylliske ved haven findes ikke længere, kortet er ikke sendt.
10 files on 1 page(s)