Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites Search
Home > Postkort fra Struer. > Holstebrovej

holstebrovej1.jpeg
50 viewsI 1909 tre uger efter branden i Vestergade, købte Vognsgaard og Nielsen en grund ved landevejen lidt syd for vandværket af gårdejer Enevoldsen. Her byggede de den nuværende bygning til maskinfabrikation af bl.a. skibsmotorer.
Kortet er sendt den 31. december 1913 fra Struer til Aalborg.
Porto: mangler frimærke.
holstebrovej2.jpeg
47 viewsHolstebro landevej set fra markerne syd for Struer ned mod Vesterport krydset i nord.
Kortet er sendt den 24. februar 1908 fra Esbjerg til Vejen.
Porto: Mangler frimærke.
holstebrovej3.jpeg
49 viewsHolstebro landevej med husene omkring Vesterport (Vestergade - Ølbyvej og Holstebrovej). Den høje skorsten er Struer Gasværk.
Kortet er sendt den 5. september 1910 fra Struer til Lemvig.
Porto: 5-øre grøn Frederik VIII.
holstebrovej4.jpeg
52 viewsVesterport krydset (Vestergade - Ølbyvej og Holstebrovej. Tv. Struer Maskin-snedkeri og bag træerne lå Struer Bryghus. De to skorstene er fra Mejeriet Fremtiden, på hjørnet af Vestergade og Nordvestvej. Mejeriet havde Rasmussen som bestyrer og fruen et lille mejeri og brødudsalg.
Kortet er skrevet den 20. maj 1919, --men ikke sendt.
blindtier.jpeg
11 viewsFotografisk postkort af "Vesterport" i Struer. Midt på kortet med den takkede gavl ses Struer Bryghus der startede som bryggeri i 1906.
Kortet er sendt den 21. december 1913 fra Lille Humlum til Ølby ved Struer.
Porto: 3-øre grå Bølge.
holstebrovej5.jpeg
57 viewsLuftfoto af Holstebro landevej med krydset omkring Vesterport. Struer Bryghus - Struer Gasværk - Epidemihuset (Bakkely) - Barakkerne - Reffo og dæmningen mod Thy i nord.
Kortet er ikke sendt.
holstebrovej6.jpeg
53 viewsVirksomheden REFFO lå på adressen Holstebrovej 2 i Struer. Reffo fremstillede bl.a. rensevæsker til kedler og malkemaskinanlæg. Fabrikken har været lukket i mange år. Bygningen blev købt af Struer Fjerkræfabrik og brugt til opbevaring af emballage. Bygningen i 2006 revet ned sammen med Struer Fjerkræs øvrige bygninger.
Kortet er sendt den 24. december 1917 fra Struer til Mosebruget i Kaae. Porto: 5-øre grøn Christian X.
holstebrovej7.jpeg
55 viewsLuftfotokort af landevejen fra Holstebro i syd, gennem Struer over dæmningen mod Thisted i nord. Fra højre ses Struer Fjerkræ Slagteri mod venstre er det Struer Cementvarerfabrik. Overfor ses Gasseholms autoværksted. I kortets venstre side ses Epidemihuset på "Dyrlægebakken" og det store Struer Gasværk der fremstillede bygas til husholdningen og vejbelysningen.
Kortet er sendt den 10. november 1961 fra Struer til Sevel.
Porto: 20-øre brun Kongerige i 1000 år.
holstebrovej8.jpeg
53 viewsHolstebrovej. Hovedvej 11 sammen med Thybanen og Fjordvejen set mod Bremdal by og Strand. Midt på kortet ses huset der i mange år var ejet af Ekviperingshandler Ole Rasmussen. Tv. ses et lille hjørne af ferskvandssøen Kilen.
Kortet er ikke sendt.
 
9 files on 1 page(s)